Yeni Sayfa 1
  10 Mart 2010 Çarşamba 12:03 Yırttığınız çarşaftan CHP rozeti çıkabilir!  - 18:39   Baskın Hoca Erdoğan ı kızdıracak   - 18:26   Uğur Abi canlı yayında öyle sinirlendi   - 18:10   Murat Aksoy, Söyleşi  - 16:49   Hakan Şükür ilk kez açıkladı  - 16:03   Zabıta Ekiplerinden Kaldırım Denetimi  - 23:12   8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı  - 23:08   Söz Sırası Roman Kadınlarında  - 22:46   Kadınlar Salona Sığmadı   - 22:29   Mersin Koordinasyon Toplandı  - 22:22  

 
 Kadınlar Gününüz Kutlu olsun
 Mezitli’deki yapılaşma sorunu

TANJU ÇOLAK MEZİTLİ DE
Ünlü Futbolcu Tanju Çolak’tan Başkan Yıldırım’a Sürpriz Ziyaret

Eski Milli Futbolcu Tanju ÇOLAK Mersin ziyareti esnasında Mezitli Belediyemize sürpriz ziyarette bulundu.



ÇOLAK’ın beklenmedik ziyareti Mezitli’de memnuniyetle karşılandı. Bir anda eski futbolcunun hayranları etrafını sararak birlikte fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.



Milli futbolcu Tanju Çolak “Mezitli’ye ilk kez geldim fazla bir gezme fırsatım olmadı. Fakat gelişmeye çok müsait bir kent görünümünde. Başkanımız Uğur Yıldırımı’ın  spora ve sporcuya çok değer verdiğini duyunca ziyareti bir borç bilerek yanına geldim. Başkanımla bire bir yaptığımız sohbet sırasında,  benim ziyaretimden az önce Türkiye okçuluk federasyonunun düzenlediği minikler yarışmasında 3. olarak bronz madalya alan sporcumuza teşvik olarak bir yay armağan ettiğini öğrendim.



Bu başarılı sporcumuzu bende tebrik ediyor sayın başkanımıza spor adına yaptığı ve yapacağı tüm yatırımlar adına şimdiden teşekkür ediyorum. Spor adına yapılan her yatırımı memleketimizin geleceğine yapılmış önemli bir yapı taşı olarak görüyoruz. Gençlerimizi kahve köşelerimizde kafelerde değil spor tesislerinde görmek istiyoruz.


Bunun yolu da yeterli altyapı ve tesis oluşturmaktan geçer. Başkanıma söz veriyorum



Teknik ve bilgi yönünden  sporla ilgili yapacağı her türlü çalışmaya destek olacağım”.diyen Çolak “siz bir futbol sahası yaptırın, biz Rıdvan, Gökhan’ın olduğu birtakımımız var, sahanın açılışını birlikte yapacağız” dedi.


Daha sonra Mezitli Belediye Başkanı Uğur YILDIRIM  ESKİ MİLLİ FUTBOLCU Tanju ÇOLAK’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine şöyle devam etti “



“Tanju Çolak hepinizin bildiği gibi Türkiye’de uzun yıllar gol krallığını kimseye kaptırmayıp , Avrupa gol krallığı ve altın ayakkabı sahibi olan başarılı bir futbolcumuzdur. Spor, dostluk, kardeşlik ve insanların birbirleriyle kaynaşmasını sağlayan önemli unsurların başında yer alır. Özellikle  futbol ülkemizde her insanın yakından ilgilendiği bir spor dalıdır. Tanju Bey’e belediyemizi ziyaretinden dolayı  teşekkür ediyorum, bizleri son derece mutlu etti. Gençliğin ve sporun önemine değinen YILDIRIM , sağlıklı bir nesil için spora gereken ilgiyi göstermeliyiz. Bizim sporla ilgilenecek genç bir nüfusumuz var. Bunlardan yararlanmalıyız. Basketbol, voleybol, yüzme , tenis, futbol kısacası her branştaki spora gençlerimizi adapte etmeliyiz. Dilerim ki , önümüzdeki süreç bizlere, gençlerimize bu altyapıyı sunma imkanını sağlar. Biz spor açısından güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz” diyerek sözlerini bitiren  Başkan Yıldırım; ziyaretin ardından  hep birlikte hatıra  fotoğrafı çektirdiler.



20:48:00
10 Mart 2010
Bu haber  345  kere okundu Yazıcıya Yolla
YORUMLAR
 servet  2009-07-01
  umarım mezitli sporu yönetir
 Başkan Yıldırım destyeği ile Tanju Çolak'ı Mezitlisporumuzun başında görmek istiyoruz.Uğur Başkan umarım sporculuk ile ilgili söylediği bu sözlerinde samimidir ve Mezitli Spor'a destek verir.
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin
İsim
E-posta
Başlık
Yorum
       Tüm alanlari doldurmaniz gerekmektedir

İletisim   |   Künye   |   Anasayfam yap   |   Sik Kullanilanlara Ekle

Optimizasyon IE 5+ ve FF1+[ 1024 x 768 ] & Macromedia Flash
Sitede verilmis baglantilarin içeriklerinden sadece site sahipleri; yazilan yazilardan ise sadece yazarlari sorumludur.
Site içeriginin telfi hakki bildirilmeksizin kullanilmasi ve çogaltilmasi kanunen yasaktir.
Designed By Juventus Tasarim